Nieuws

Exposities

Het jaarlijkse feestje in september in het KunstPark is weer druk bezocht.

In mei stond ik op de Uitvaartmarkt met een kraam. Een festivalachtige sfeer, veel inspiratie, ondersteund door een optreden van Joris Linssen & Caramba.
Ik stond er met unieke, zelfgemaakte, beschilderde oceandrums.
In opdracht heb ik een oceandrum gemaakt met een foto van het uitstrooien van de as van een overleden dierbare. “Losgelaten”. 

Op 23 en 24 april 2022 de jaarlijkse expositie van de Schilderclub in het Bredius aan de Kietvitstraat 40 Woerden (11-17u).

Zondag 5 september 2021: het jaarlijkse Kunstpark Woerden – samen met Studio 136 (waar ik de schilderworkshops begeleid).

Van 1 oktober tot augustus 2021 expositie bij Kunst en Koffie – Kockengen

Van 1 maart tot 20 juni expositie in de Pauluskerk in Breukelen.

Oktober – december 2019. Expositie op Terschelling bij Ieders Plak; met een artikel in De Terschellinger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een 15-tal werken hangt van maart tot eind augustus 2018 bij Kooijman Interieurs in Woerden. Deze expo is mogelijk gemaakt door KUNSTaandenRIJN.
Expositie Kooijman-Gladzo

 

Begin januari – half februari 2018 heeft een aantal werken gehangen bij Hoek 29 Bodegraven.
Foto Hoek 29

Vanaf eind oktober 2018 begeleid ik schilderworkshops bij Studio 136 in Woerden. Een creatief personeelsuitje, vriendinnenuitje, ouder/kind, ouderen die een middag willen schilderen? Er is veel mogelijk in de studio. www.studio-136.nl

27 augustus 2017
Wat was het supergezellig tijdens het KunstPark: vol geïnteresseerde mensen en enthousiaste gesprekken.

Voorjaar 2017
In het Zuwe Hofpoort ziekenhuis in Woerden zijn tijdens de expositie twee werken verkocht.

Winter 2016-2017
Expositie in Bibliotheek het Groene Hart in Woerden met 9 werken. Aansluitend de bibliotheek van Kamerik.

28 augustus 2016
CULTUURLUMMELEN – CREALANTERFANTEREN – VERWONDEREN EN BEWONDEREN – MET JE VOETEN IN HET GRAS – MELODIEZWERMEN – ZWOELE ZINNENPRIKKELENDE ZOMER ZONDAG – KunstPark en het Akoestival Woerden. Het was een gezellige dag, leuke gesprekken en interesse bij mijn kraam en in gesprek over een nieuwe expo!

April 2016
De succesvolle expositie is bij Tearoom Versluis is afgelopen. Er is een nieuwe expositie gepland in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis Woerden. Hierover later meer…

November 2015
Tijdens de opening in Het Baken op 21 november jl., is het schilderij Golfbreker verkocht en een nieuwe expositie geboekt.

Danielle Hagoort heeft een mooie foto gemaakt voor de kranten en social media.

Marlouke San Giorgi en ik exposeren in Het Baken van 14 november 2015 – 8 februari 2016 in Woerden. U bent van harte welkom op de zg. kijkmiddagen “Open Baken” op 21 november en 9 januari van 13.30 – 16.00 uur. Van de schilderijen die ik tijdens de expo verkoop, wordt een percentage aan het KWF geschonken.

Tijdens de Cultuurnacht op 28 maart 2015 hebben enkele schilderijen in de bibliotheek van Woerden gehangen. Met een lampje op zoek naar schilderijen. Dat hebben 250 mensen gedaan!

Van 14 december 2013 tot en met 25 januari 2014 is in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis werk van familie en vrienden van medewerkers van het ziekenhuis geëxposeerd.

Het tweeluik heeft een periode gehangen in de lunchroom “het Geheim van Woerden”.

Van 18 juni tot medio september 2012, hebben 3 enthousiaste Woerdense vrouwen: Ellen Heijne, Marlouke San Giorgi en Joke van der Toolen voor de eerste keer geëxposeerd bij de Blauwe Meije in Zegveld. Deze unieke expositie “Woerden Binnenste Buiten” was heel succesvol! We ontvingen veel enthousiaste reacties en alledrie hebben we een aantal werken verkocht.