Expositie bij Abrona’s Kunst en Koffie

Sinds oktober 2020 hangt een aantal schilderijen op een geweldige locatie in Kockengen, vlakbij Woerden. Kunst en Koffie huist in een voormalig gereformeerd kerkje en is nu de werkplek voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking.
Helaas zijn de schilderijen niet te zien vanwege het Coronavirus. Gelukkig kan het nog een tijdje blijven hangen. Wellicht tot je daar aanwaait of -fietst voor een heerlijke kop soep, stuk quiche of een kop koffie met een taartje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s